Eingestellt am 30. März 2020

- Getrennt- und Zusammenschreibung: S. 82 / Nr. 1-3; S. 83 / Nr. 4-5

- s-Laute richtig schreiben: S. 84 / Nr. 1; 2 a-b

Mathematik IIIb

Bitte herunterladen und ausdrucken!
Wochenplan7b 23.-27.03.Termumformungen.p

Eingestellt am 30. März 2020

The exercises for the third week:

1. There are new exercises in your class folder at learningapps.org
  2.   You will find a worksheet on present perfect and simple past on the padlet. I will also try to find a good video about this topic that might help you. On Friday I post a worksheet as a test. You have to do it and send it to me the same day.
  3.  There will also be one handout on vocabularyon the padlet.
  4.   Please do not forget to practice your vocabulary, because you’ll need it for the test after the holidays.

Please note that all the work you’ve already done and the work you will do this week is important for school after the holidays. So, concentrate and ask me if you need help.

I’ll have a look at the workbook and the exercise books after the holidays…

Best wishes

S. Kink

Ernährung und Gesundheit

Die Aufgaben kommen per claXss.

Liebe Eltern, bitte geben Sie die Mails an Ihre Kinder weiter. Wir bitten um Ihr Verständnis!

Liebe 7b,

anbei die Zusammenfassung des Kapitels rund um die frühe Neuzeit und die Renaissance, nächste Woche folgt dann der Buchdruck und der Aufstieg des Osmanischen Reiches. Am Ende des Dokumentes findet ihr die Aufgabenstellung, bitte bis Ende der Woche, Freitag 27.3. an  standler@realschule-prien.de schicken. Bleibt gesund, bis bald.

7b_Die frühe Neuzeit.pdf